Friday, November 20, 2009

Kilencedik nap –evason2

Chilloutnap… Ma kategorikusan és boldogan nem csinálunk semmit, csak sütkérezünk.. a reggeli zseniális volt, szushi és ananászlé minden mennyiségben (és milyen minősében!!!). Az egyetlen dolog amit nem csinálnak remekül az a narancslekvár… (node… zárom soraim, mivel vízbefojtásomra várnak…)
Reggeli közben nagyon viharra állt az idő, ezért nem mertünk elindulni messzire, csak a szoba végéig jutottunk és ott heverésztünk a napon, helyenként meztelenül (mivel úgysem lehet belátni…), a szemerkélő trópusi esőben ami csak mutatóba pöttyözte a medencét, és a szűrt finom meleg fehér fényben egészen jó árnyalatúra sültünk.

Délután motorra kaptunk és megnéztük a naplementét a sziget csücskéből és egy kis étteremben vacsiztunk. A tintahalacskáim olyan frissek voltak, hogy szinte még éltek, nem is bírtam megenni őket, Kal pedig tartja magát kontinentális étkezési szokásaihoz (reggelente mosolygom a szendvicsgyártást, szendvics, sajt, tojás… mókás)
Este a hedonizmus újabb fokára lépünk, most Madagaszkár kettőt fogunk nézni mandulás magnummal… meg esetleg némi fürdés az interkontinentális méretű kádban…
Bírom ezt a pasit… (ami semmilyen összefüggésbe nem hozható a helyszínnel vagy a jelenlegi körülményekkel).
No mára ennyit… A holnapra tervezett program: egyelőre kérdéses…. :D

No comments: